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Question 

On page 3 of the RFP under section 2.2.2 letter a. It states to remove and dispose of existing roofing 
down to the existing concrete deck. At the walk thru it was discussed that the core information revealed 
there is a mopped down layer on the concrete deck. Because this layer is mopped directly to the 
concrete deck, removing it would cause extensive damage to the concrete decking. Furthermore, the 
spec calls for a self adhered vapor barrier to be installed. The existing mopped layer functions just as an 
adhered vapor barrier would. Can we leave this mopped down layer in place? 

Answer 

MassTech would find leaving the mopped layer acceptable and using it as a vapor barrier only if the 
manufacturer providing the materials provides a 20-year NDL warranty. 

 


